søg i nyhedsarkivet

I 2005 blev Karen Christoffersen ansat i restauranten som tjener. Langsomt begyndte hun at assistere i kostumen. I 2008 blev behovet for assistance stort, og de vidste allerede at de kunne trække på Karens kompetencer. I julen 2008 producerede hun sit første kostume, og i dag sidder hun som husets ansvarlige kostumedesigner.

Stadig mange udfordringer
”Jeg kan godt lide at se, hvordan et show udvikler sig fra start til slut og jeg er slet ikke færdig med at udvikle mig i Wallmans endnu”, siger Karen.

Hun er uddannet designteknolog og egentlig uddannet til modebranchen. Hos Wallmans skal hun kunne alt på én gang. Hun skal både kunne designe, producere, udvikle, have det overordnede overblik og organisere. Overblikket betyder blandt andet, at hun skal kunne forberede sig på et show mindst et år før det sættes op.

Respekt er kodeordet
”Det er et cirkus på godt og ondt. Det er et alsidigt sted. Vores produkt er afhængigt af, at vi kan arbejde sammen. Vi er alle afhængige af hinanden. Og vi ligger alle vores hjerte i det, vi gør. Det er vigtigt, at vi respekterer hinandens arbejde. Vi skal kunne træde tilbage for hinanden, så vores mål kan nås – det skal fungere, og det gør det også”, fortæller Karen.

Også Karen giver udtryk for alle de muligheder, som Koncernen giver for den personlige udvikling både menneskeligt, organisatorisk og fleksibiliteten i, at man kan rykke rundt i de forskellige enheder.