søg i nyhedsarkivet

Dorthe Fryd Ekelin blev i 2011 headhuntet til stillingen som direktør for Wallmans. Hun havde ikke brug for lang betænkningstid. For direktør, Dorthe Fryd Ekelin er der ikke langt fra tanke til handling, og det er også derfor hun er ansat til at være kvinden, der kan få tingene til at ske. 

Hun er oprindeligt uddannet indenfor økonomi og reklame og så er hun tidligere børnehavepædagog.Som direktør for Wallmans trækker hun på dem alle tre. Hun var med til at starte Hotel Sankt Petri op, hun har arbejdet som salgs-, marketing- og pr-direktør på d’Angleterre og nu går hun rundt i Cirkusbygningens magiske gange.

”Det er vigtigt at have de menneskelige egenskaber på plads, når man arbejder på tværs af så mange afdelinger og kulturer. Hver person kommer med sin baggrund, uddannelse og måde at kommunikere på”, siger Dorthe Fryd Ekelin. I en forretning som vores er det marginalerne, der kan vælte det hele, og derfor er det altafgørende, at det hele klapper som det skal. Vi lever for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse” siger Dorthe Fryd Ekelin.

Gæster i fokus
Der er plads til ca. 1000 gæster i Cirkusbygningens kuppelsal. Der serveres under hvert show en 4-retters menu. ”Det er vigtigt, at alle vores gæster føler, at de har fået en ekstra personlig behandling her, f.eks. at de har været i kontakt med artisterne, som jo er helt unikt for Wallmans-oplevelsen. Netop den ekstra dimension af ægthed og nærhed, er det vi kan tilbyde. Vores artister er det ene øjeblik på scenen og det andet blandt gæsterne og servicerer dem med vin”, fortæller Dorthe Fryd Ekelin.

De ansatte
Wallmans artister er ikke fastansatte. Showet ændrer sig fra år til år og der er jævnligt brug for nye kræfter. Mange har været vidt omkring og har store musical- og teaterkarrierer bag sig. Ligesom mange af dem er fra udlandet.

Den sammensatte flok af artister, diverse kreative bag scenen, sceneteknikere, administration, restaurantionsfolk etc. gør stedet til noget helt særligt. ”Jeg kan godt lide, at vores artister lærer noget, de ikke vil lære andre steder. Lige så uhøjtidelige vi er om dagen, lige så skarpe bliver vi om aftenen”, afslutter Dorthe Fryd Ekelin.