søg i nyhedsarkivet


Wallmans Cirkusbygningen i København: Timing, teamspirit og altid til tjeneste


12-12-2014

En arbejdsplads med højt til loftet og en stærk holdånd. Mød den administrerende direktør og tre medarbejdere fra Wallmans i Cirkusbygningen.

Midt i København ligger den gamle farvestrålende Cirkusbygning.

I 2003 overtog Wallmans Nöjen Cirkusbygningen. De gamle stalde er nu indrettet som henholdsvis restaurantkøkken og selskabslokaler mens kunstnernes garderobe har indtaget elefantgangen. Huset har ikke siden gennemgået nogen voldsom renovering. Meget er forandret bag scenen, men foran vil publikum opleve, at Cirkusbygningen næsten ligner sig selv.

Cirkusbygningen er restaurant, underholdning og natklub under ét tag. Det svenske underholdningskoncept Wallmans, der de seneste ti år har bredt sig fra Stockholm til Helsingborg, Oslo, senest til København, ønsker at bygge videre på de traditioner, som allerede findes i den gamle bygning og tilføre nye oplevelser i samarbejde med de mange forskellige mennesker, der arbejder her.

Når man træder ind i bygningen og bliver mødt af personalet, er man slet ikke i tvivl. Den gode stemning og ånd lever i bedste velgående. Som erhvervskunde kan man med et Working Dinnershow holde sit møde i Cirkusbygningens Buddha Lounge (de gamle stalde) og afslutte dagen med en 4-retters middag og show i Cirkussalen. Om aftenen, når dørene slås op for gæsterne skal alting klappe,og hver medarbejder kender aftalerne til punkt og prikke. Gæsterne skal have en god aften. Det kræver energi, stærke samarbejdsevner og forståelse af hinandens behov og forskelligheder. Det er netop disse forskelligheder, der får livet til at summe og personalet til at elske deres job hos Wallmans.
 

Ikke langt fra idé til handling
Dorthe Fryd Ekelin blev i 2011 headhuntet til stillingen som direktør for Wallmans.

Læs mere

 


 

Mødet med publikum giver ekstra glæde
Vegard Kristiansen (28 år) er danser og showkaptajn. Vegard er en del af flere kulturer og afdelinger i Wallmans.

Læs mere

 

 

Hun blev set og fik lov at leve sin drøm ud som kostumedesigner
Karen Christoffersen (30 år) er en af de ansatte som har været i Wallmans Cirkusbygningen i længst tid.

Læs mere

 

 

Fra garderobepige til driftsleder

Cille Kruse (24 år) startede som 16-årig i garderoben. Allerede dengang var hun vild med atmosfæren, kollegerne og den gode stemning i Wallmans.

Læs mere