søg i nyhedsarkivet


VisitAarhus opgraderer og sætter fokus på erhvervsturisme og kongresser


28-11-2014

Til en nyoprettet stilling for erhvervsturisme og kongresser søges en chef som kan styrke Aarhus’ position som kongresby.

I 2013 rykkede Aarhus op i top 100 over de mest attraktive kongresbyer i verden. Denne  position vil de gerne bevare og styrke - derfor har de valgt at opgradere teamet for erhvervsturisme. Målsætningen i 2018 er en position i top 75, og nu søges en chef for erhvervsturisme og kongresser.

VisitAarhus har allerede på nuværende  tidspunkt to medarbejdere, der arbejder med erhvervsturisme i området. Dette team skal den nye chef for erhvervsturisme og kongresser lede og chefen skal medvirke til at skærpe, strukturere og prioritere indsatserne. I relation hertil skal den nye chef også varetage ansvaret for resultaterne og budgettet på området.

”For den nye chef bliver det afgørende, at vedkommende er i stand til at videreudvikle relationerne til de centrale aktører i erhvervsturismen. Dette gælder særligt forskningsmiljøerne centreret omkring universitetet og det nye universitetshospital, men det gælder i lige så høj grad erhvervet, der danner rammen om gode kongresser", siger direktør ved VisitAarhus, Peer Kristensen.

Ønskelisten til den kommende chefs kvalifikationer er lang. Og vedkommende skal både kunne motivere de lokale værter til at byde ind på kongresser. At kunne navigere i regionens forskningsmiljø er også vigtigt, samt  naturligvis vide noget om erhvervsturisme og kunne samarbejde med kolleger på landsbasis.

Læs mere om VisitAarhus

Læs mere om stillingen: chef for erhvervsturisme og kongresser