søg i nyhedsarkivet


Stockholms største hotelkontrakt


19-09-2014

Nordic Choice Hotels skal udvikle to nye hoteller med i alt 542 værelser i Stockholm.

Den norske hotelgruppe Nordic Choice med rigmanden Petter A. Stordalen i spidsen skal udvikle to nye hoteller midt i Stockholm.

Hotelkæden har indgået en aftale med selskabet AMF Fastigheter, der står bag byudviklingsprojektet Urban Escape Stockholm, som de to hoteller bliver en del af. Ifølge parterne er der tale om den største hotelkontrakt i Stockholm nogensinde.

Nordic Choice Hotels skal både skabe et boutiquehotel og et businesshotel, som også skal rumme et konferencecenter på 2.000 kvadratmeter, fitnesscenter og spa. Hotellerne får i alt 542 værelser, og der bliver restaurant, café og bar på begge hoteller, ligesom Stockholms største tagrestaurant på 1.200 kvadratmeter får plads på toppen.

Vigtige brikker i Stockholm-offensiv

Hele Urban Escape projektet skal stå færdigt i foråret 2018 og parterne har indgået en 20-årig lejeaftale om de to hoteller.

”Vi er stolte af at blive en del af den vigtigste byudvikling i Stockholms centrum siden 1960erne. Vi har et mål om at være nummer et i de største skandinaviske byer. Dette bliver to væsentlige brikker i vores offensiv i Stockholm,” siger Petter A. Stordalen.

Nordic Choice Hotels kom tilbage på det danske marked i 2013 med opkøbet af Skt. Petri og Hotel Vesterbro. Begge hoteller har siden skiftet direktør og skal nu gennemgå større renoveringer.

Tidligere i år bebudede den norske hotelgruppe, at man arbejder på at få flere hoteller i København – måske allerede i år.