søg i nyhedsarkivet


Scandic udnævner 3 hoteldirektører og tilfører stærke kræfter til Scandic Danmark


23-01-2015

Med udnævnelse af 3 hoteldirektører styrker Scandic sin hoteldrift for hhv. Scandic Sydhavnen og Scandic Webers, begge beliggende i København samt Scandic Bygholm Park i Horsens.

Marlene Frez er udnævnt til hoteldirektør for Scandic Webers, med 152 værelser, pr. 1. januar 2015, hvor hun frem til denne dato har haft rollen som hotelchef. Marlene har bidraget stærkt til den daglige ledelse, drift af hotellet og udvikling af personalet samt potentialet af hotellet siden september 2013. Inden da kom hun fra en rolle som receptions- og barchef, ligeledes for Scandic Webers.

Mogens Jørgensen er udnævnt til hoteldirektør for Scandic Sydhavnen, med 391 værelser, pr. 1. januar 2015, hvor han frem til denne dato har haft rollen som fungerende hoteldirektør. Som fungerende hoteldirektør har Mogens bidraget stærkt til den daglige ledelse og drift af Scandic Sydhavnen, siden september 2014. Inden da var Mogens ansat som hotelchef for Scandic Copenhagen gennem en 5 årig periode.

Thomas Oest er udnævnt til hoteldirektør for Scandic Bygholm Park, med 142 værelser, pr. 26. januar 2015. Thomas bestrider i dag rollen som restaurant- og konferencechef for Scandic Aarhus City, hvilket han har gjort siden åbningen af hotellet i marts 2012. Inden da kom Thomas senest fra Philipson Wine, hvor han bestred rollen som salgschef på Cross Café & Restaurant.

Med disse 3 udnævnelser skal Marlene Frez, Mogens Jørgensen og Thomas Oest være med til at sikre den fortsatte udvikling og holde fokus på den daglige drift af Scandic Webers, Scandic Sydhavnen og Scandic Bygholm Park.

”Jeg er overbevist om, at Marlene, Mogens og Thomas med deres solide erfaringer vil styrke Scandic. Det en stor glæde, når nye hoteldirektører findes i egne rækker, og når en livslang læring og spændende veje til nye udfordringer skabes internt, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Læs mere om Scandic