søg i nyhedsarkivet


Scandic får 7. hotel i Stavanger


12-09-2014

Om to år åbner Scandic endnu et hotel i oliebyen Stavanger. Det seneste blev åbent i foråret.

Nordens største hotelkæde lancerer nyt stort hotel i Stavanger centrum. Med 350 værelser og store konferencefaciliteter positionerer Scandic sig til konkurrence om gæsterne i oliebyen.

Scandic Stavanger City åbnede officielt i foråret 2014. Nu styrker Scandic yderligere sin tilstedeværelse i oliebyen, og lancerer et nyt stort hotel, Scandic Stavanger Congress, som åbner i 2016.

Scandic købte tidligere i år Rica-hotelkæden, og har i dag totalt seks hoteller i Stavanger. Scandic Stavanger Congress bliver således det syvende og absolut største hotel med 350 værelser, konferencefaciliteter med tagterrasse, restaurant i to etager, bar og fitness. Hotellet får i alt 15 mødelokaler – det største på 1.000 kvadratmeter.

”Fra at være en by med kronisk mangel på hotelværelser, etableres der nu en række nye hoteller i Stavanger. Byen er i kraftig vækst, og som markedsleder er det vigtig for Scandic at tilbyde et bredt udvalg af hoteller i høj kvalitet,” siger Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør, Scandic Norge.