søg i nyhedsarkivet


Person profil: Sæsonen tegner godt


13-06-2014

Christian Woller tiltrådte tidligere på året som direktør for Legoland. Parken har i år investeret massivt i nye tiltag og står nu foran højsæsonen.

Hvordan tegner sæsonen for Legoland i år?

”Nu kender vi jo ikke højsæsonen endnu, men jeg synes det tegner godt. Vi har allerede haft masser af glade gæster og vores medarbejdere er i år blevet endnu dygtigere til at give de mange børn den ekstra oplevelse, der gør dagen lidt mere speciel.

Det ser jeg dagligt både i parken og på Hotel Legoland og vores nye ferieby Legoland Holiday Village. Det er noget, vi har arbejdet meget med, så det er dejligt at se det blive til virkelighed og gøre familierne endnu gladere for at besøge Legoland.”

I har i år bl.a. introduceret forlystelsen Haunted House. Hvor stor betydning har nye forlystelser for at tiltrække flere gæster?

”De betyder en hel del. Totaloplevelsen er det vigtigste, men nyhederne er med til hele tiden at holde oplevelsen frisk og gøre Legoland attraktiv for et bredere publikum. Vores kernepublikum er stadig børnefamilier, men vi får større gennemslagskraft på de internationale markeder, når vi kan præsentere flere forlystelser og overnatningsmuligheder.”

I går målrettet efter at tiltrække flere udenlandske besøgende – bl.a. sammen med Lalandia, Givskud Zoo og fire kommuner i det nye samarbejde Legoland Billund Resort. Hvordan går det med det initiativ?

”Vi har både i 2013 og i år lanceret nogle rigtig store og brede markedsføringskampagner på de prioriterede nærmarkeder, så vi ser med stor forventning frem mod den kommende højsæson. 

Der er ingen tvivl om, at vi er stærkere som samlet destination end som individuelle attraktioner og overnatningsmuligheder, og det er noget som både potentielle gæster og samarbejdspartnere i udlandet tager rigtig godt imod.”

I har i år etableret den nye ferieby Legoland Holiday Village, hvor man kan overnatte i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem. Hvor stor interesse er der for de nye overnatningsmuligheder?

Der er meget stor interesse i tematiseret overnatning i forbindelse med et besøg i Legoland. Og vores Holiday Village er ingen undtagelse. Den er med til at løfte  den samlede Legoland-oplevelse ved at forlænge magien i et piratværelse, en wild west hytte eller en vaskeægte indianertipi.”

Du er tiltrådt som ny direktør i år. Hvad er den største udfordring ved at være direktør for Legoland?

”At sørge for at der hele tiden er godt vejr. Det er min fornemste opgave – og den kræver nogle gode forbindelser. Og ellers er det hele tiden at finde nye veje til at forbedre gæsteoplevelsen. Det er en fælles opgave, som vi er mange, der arbejder på hele tiden.”

Sommeren er jeres højsæson. Får du overhovedet selv tid til at holde sommerferie?

”Jeg tager en uge sidst på sommeren og så forhåbentlig lidt mere udenfor sæsonen. Men der er nu heller ikke noget bedre end at arbejde i Legoland i højsæsonen. Det er både hårdt, sjovt og meget givende. Det har vi også over 1.000 sæsonmedarbejdere, der kan skrive under på.”