søg i nyhedsarkivet


Rungsted Kro genåbner efter to år i dvale


31-10-2014

Lørdag den 1. nov. åbner Rungsted Kro igen dørene efter omfangsrig udvidelse og renovationsarbejde for et sted mellem 8 – 10 mio. kr.

De 400 år gamle bygninger bærer på mange historier, og den nye bestyrer Allan Nørager fortæller, at det har været vigtigt at vise respekt for de oprindelige bygninger i renoveringsarbejdet. På 1. salen er der blevet udvidet med 2 store lokaler med plads til selskaber. Fra tagterrassen har gæsterne udsigt over Øresund og her vil det være muligt at sidde og spise i sommermånederne. Alt i alt er kroens faciliteter blevet dobbelt så store, som de var før renoveringen.

”Vi vil gerne skabe et lokalt samlingssted og bevare den klassiske krostemning. Derfor har vi valgt at genskabe en krostue og ved siden af den, har vi så restauranten med a la carte menu”, fortæller han.

Den sidste uges tid har kroen haft forskellige åbningsreceptioner og kørt med frokostbuffet og forpremiere, mens køkkenchefen Jan ”Cocotte”-Pedersen og hans team har fundet sig til rette, etableret og nyfortolket det klassiske krokøkken .

”Jeg gør meget ud af at vælge de rigtige råvarer og ligger naturligvis vægt på kvalitet – niveauet skal være så højt, at folk fra København og andre steder, har lyst til at komme herop for at få en god oplevelse” siger Jan ”Cocotte”-Pedersen.

På Lørdag går det løs med 7 retters a la carte menu om aftenen og smørrebrød til frokost.

Læs mere om Rungsted Kro