søg i nyhedsarkivet


Radisson Blu slår konkurrenter på Wi-Fi


19-08-2014

Ny rapport sammenligner Wi-Fi oplevelsen hos store hotelkæder og byer verden over.

Skal man skal vælge en hotelkæde efter, hvor god en Wi-Fi forbindelse kædens hoteller tilbyder, så skal man vælge Radisson Blu.

Det er konklusionen i en ny rapport fra virksomheden Hotel WiFi Test, som analyserer data om Wi-Fi forbindelser på hoteller verden over.

Hotel WiFi Test måler Wi-Fi kvaliteten ud fra bl.a. download og upload hastigheder og stabilitet, men skelner til gengæld ikke mellem, om hotellerne tilbyder gratis Wi-Fi eller tager betaling for servicen.

Amerikanske kæder ligger i bunden

Kun 17 procent af Radisson Blu’s hoteller verden over har ifølge den nye rapport en dårlig Wi-Fi forbindelse, hvilket sender hotelkæden med rødder i Skandinavien helt i top på listen over de 20 mest testede hotelkæder.

På andenpladsen kommer Hyatt Hotels & Resorts, hvor 34 procent af hotellerne har dårlig Wi-Fi forbindelse, og Radisson Blu slår også konkurrenter som Sheraton, Marriott, Crowne Plaza og Hilton.

I bunden af top 20-listen ligger amerikanske kæder som Hampton Inn, Hilton Garden Inn og Homewood Suites.

Stockholm helt i top

Hotel WiFi Test sammenligner også Wi-Fi forholdene på hoteller i forskellige byer. Her ligger Stockholm i top blandt de 20 mest testede byer med Hongkong, Amsterdam og Tokyo på de næste pladser.

Kun 4 procent af hotellerne i Stockholm har ifølge rapporten dårlig Wi-Fi forbindelse. I bunden af listen ligger San Francisco, Paris og Las Vegas. København optræder ikke på listen.

Læs mere om rapporten her