søg i nyhedsarkivet


Radisson Blu og Park Inn by Radisson kåret til årets bedste hotelkæde


16-01-2015

Den bedste internationale hotelkæde i Norge.

Kåringen fandt sted ved uddelingen af Grand Travel Award Norway, hvor hotelgruppen løb med den fornemme titel for ottende gang i træk.

Grand Travel Awards Norge er for rejsebranchen, hvad Oscar er for filmbranchen. Prisuddelingerne anerkender og hylder aktører i rejsebranchen, og vinderen afgøres af hundredevis af ansatte hos rejsebureauer og leverandører i branchen.

I efteråret blev Radisson Blu desuden kåret som Danmarks bedste hotelkæde ved Danish Travel Awards, og nu har det stærke fokus på konkurrencedygtige service- og konferencekoncepter igen sikret Radisson Blu og Park Inn by Radisson prisen som den bedste internationale hotelkæde i Norge for ottende gang i træk.

”Vi vil gerne benytte anledningen til at takke alle, som arbejder i rejsebranchen, og som har stemt på os og støttet os. Jeg er meget stolt af vores ansatte; ikke bare i Norge, men også på vores globale destinationer,” siger Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Carlson Rezidor Hotel Group.

I øvrigt var det Thomas Engelhart, der i en artikel i Børsen den 14. januar meddelte, at Rezidor næsten vil fordoble andelen af kvindelige ledere inden for de næste par år.

Læs mere om Grand Travel Awards Norge
Læs mere om Radisson Blu
Læs mere om Park Inn