søg i nyhedsarkivet


Bella Center: En mangfoldig koncern med store ambitioner


16-09-2014

Virksomhedsprofil: Bella Center er en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til medarbejdere med vidt forskellig baggrund. Mød koncernens CEO og tre medarbejdere i Horeca-news nye serie af virksomhedsprofiler.

Da Bella Center ved indgangen til 2014 fusionerede med Crowne Plaza Copenhagen Towers, blev det startskuddet til en helt ny koncern med store vækstambitioner og en strategi om at blive Danmarks førende hospitality virksomhed.

Koncernen omfatter i dag ikke alene Skandinaviens største messe- og kongrescenter, Bella Center, der årligt huser arrangementer af enhver art, men også hotellerne Bella Sky Comwell og Crowne Plaza Copenhagen Towers samt udstillings- og eventhallen Forum Copenhagen.

Som arbejdsplads er Bella Center en mangfoldig arbejdsplads, hvor der er plads til medarbejdere med vidt forskellige uddannelsesmæssig, etnisk og kulturel baggrund.

I denne virksomhedsprofil kan du møde tre af Bella Centers medarbejdere samt koncernens CEO, Allan L. Agerholm:

 

Vi hylder diversiteten
Bella Center er en rummelig virksomhed, og medarbejderne er koncernens vigtigste aktiv, siger CEO Allan L. Agerholm.

Læs mere

 

 

Jeg skal være, hvor der sker noget
Nacima Derris er International Sales Manager i kongresafdelingen og elsker udfordringen med at sælge Bella Center til udenlandske møde- og kongreskunder.

Læs mere

 

 

Man får lov at føre ideerne ud i livet
Lise Tvede Larsen arbejder med gæsterelationer på Bella Sky Comwell. Hun begyndte som praktikant på hotellet og blev opfordret til at søge en nyoprettet stilling.

Læs mere

 

 

Jeg elsker at tale med gæsterne

Alan Moussa har gennem seks år arbejdet som tjener på Crowne Plaza Copenhagen Towers, hvor der er god brug for hans sprogkundskaber og evne at tale med gæsterne.

Læs mere