søg i nyhedsarkivet


Palace Hotel bliver nyt Scandic-flagskib


27-06-2014

Palace Hotel Copenhagen har i tre år været markedsført som et Summit-hotel. Nu skal hotellet igen være et rendyrket Scandic-hotel.

Det traditionsrige Palace Hotel Copenhagen på Rådhuspladsen i København bliver igen et fuldgyldigt Scandic hotel.

For tre år siden indgik Scandic et samarbejde med Preferred Hotel Group, der markedsførte hotellet under varemærket Summit Hotels. Det skete for at skal udbrede det internationale kendskab til hotellet, som med sin placering, historie og stil skiller sig ud fra de øvrige Scandic-hoteller.

Men fra 1. september vil hotellet med 169 værelser på ny blive markedsført som et rendyrket Scandic-hotel.

Passer ind i porteføljen

”Markedet udvikler sig positivt og med de ændringer, der er sket i Scandic med blandt andet erhvervelsen af Rica hotelgruppen, passer Scandic Palace Hotel i dag godt ind i vores portefølje. Hotellet bliver et flagskib for os i København,” siger adm. direktør Jens Mathiesen, Scandic Danmark, til Horeca-news.dk.

Det over 100 år gamle hotel skal bevare sin unikke historiske og eksklusive atmosfære, men der kommer også til at ske ændringer, så hotellet matcher den oplevelse, man får på andre Scandic-hoteller.

Hotellet får nye mødefaciliteter

Det betyder blandt andet, at morgenbuffeten igen inkluderes i værelsesprisen, ligesom hotellet får sin egen minibutik i lobbyen. Endvidere skal hotellets mødefaciliteter ombygges og opgraderes, oplyser Jens Mathiesen.

Palace Hotel Copenhagen udvidede for to år siden med otte nye værelser og suiter på hotellets øverste etage.