søg i nyhedsarkivet


Øresund-pris til teambuilding-hus


05-12-2014

Det festlige og lærerige ”Utmaningarnas Hus” (Udfordringernes Hus) i Malmö er netop blevet tildelt den fornemme Öresunddirektbusiness Award.

Prisen gives til en virksomhed, som på kreativ og succesfuld vis arbejder tværs over Øresund. Af i alt 56 nominerede hentede Utmaningarnas Hus førstepladsen hjem.

Olle Sjölund, der er husets direktør og sprudlende idémand og i øvrigt også bestyrelsesmedlem i MPI Denmark Chapter, afslørede ved overrækkelsen sin recept: ”Tålmodighed, en pokkers masse passion og stærk vilje – så kommer succesen også!”

Komiteens begrundelse lød: ”Vinderen af Øresunddirektbusiness Award 2014 har arbejdet aktivt og beslutsomt for at opnå succes på begge sider af sundet. Høje ambitioner og målrettet netværksdannelse har tiltrukket de danske kunder i Sverige siden 2012. Dette gør vinderen til et godt forbillede og inspirerende eksempel på en virksomhed, der har taget chancen og udnyttet mulighederne på begge sider af sundet”.

På billedet ses Olle Sjölund (yderst th.) ved selve prisoverrækkelsen sammen med sin kollega Emma Nilsson og Per Thye Rasmussen, Dansk Erhverv, formand for Øresunddirektbusiness Awards jury.

Du kan stifte nærmere bekendtskab med Utmaningarnas Hus på Møde & Eventmessen 2015 i Forum i København 4. – 5. marts.

Læs mere om Utmaningarnas Hus