søg i nyhedsarkivet


Nyt samarbejde gør mødebooking nemmere


23-09-2014

To erfarne aktører i mødebranchen går sammen om at skabe Danmarks største bookingsite for møder og konferencer.

Fremover bliver det nemmere og hurtigere at finde og booke faciliteter til møder og konferencer over hele landet. To erfarne aktører i mødebranchen – Kursuslex og Info-Connect – er gået sammen om at skabe Danmarks største og bedste online bookingsystem til møder og konferencer.

Kursuslex har i årtier udgivet håndbøger, magasiner og websites for mødeplanlæggere, mens Info-Connect i mere end 15 år har leveret skræddersyede it-løsninger til hotel- og konferencemarkedet i Skandinavien.

Nu lancerer de to parter sammen et nyt, brugervenligt bookingsystem til møder og konferencer. Systemet hedder Konference.dk og bliver fra starten af oktober en integreret del af Kursuslex.dk, der allerede er Danmarks førende portal på området.

”Med det nye bookingsystem kan mødeplanlæggere hurtigt og effektivt tage stilling til, hvor de skal afholde deres næste arrangement,” siger Christian Guldager, adm. direktør i Kursuslex.

Mødeplanlæggere sparer tid og besvær

På Kursuslex.dk kan mødeplanlæggere på enkel vis definere kravene til et arrangement og spørge relevante møde- og konferencesteder, om de har ledig kapacitet.

”Det er gratis at benytte bookingsitet, og det hele foregår online, så man kan forvente svar indenfor få minutter. Mødeplanlæggerne sparer tid på at ringe eller maile rundt til forskellige udbydere og får langt hurtigere end hidtil overblik over mulighederne,” siger Rasmus Teilmann, adm. direktør i Info-Connect.

Der vil samtidig være tilknyttet en bookingmedarbejder, hvis man som mødeplanlægger har spørgsmål eller særlige ønsker, som onlinesystemet ikke umiddelbart kan håndtere.

Søg og book blandt 500 møde- og konferencesteder

Set fra møde- og konferencecentrenes side er det nye bookingsystem også et stort fremskridt. Systemet sikrer, at mødestederne får alle nødvendige informationer om arrangementet, så de hurtigt kan vende tilbage med tilsagn, oplysninger om pris mv.

I første omgang kan man søge og booke blandt de over 200 møde- og konferencecentre, som i dag er repræsenteret på Kursuslex.dk. Men allerede fra årsskiftet forventes over 500 udbydere at være med i bookingsystemet.

Mødestederne skal betale 10 procent i provision for de arrangementer, de får via det nye bookingsystem på Kursuslex.dk.

”Vi ønsker, at systemet bliver til gavn for hele branchen og har lagt os fast på en provision, der ligger langt under niveauet hos eksempelvis de store bookingsites på hotelområdet,” siger Christian Guldager.