søg i nyhedsarkivet


Nyt museum satser på konferencer


09-09-2014

Det nye Moesgaard Museum i Aarhus er en imponerende bygning, hvor der også bliver plads til møder, events og konferencer.

Aarhus får et nyt museum i verdensklasse, når det nye Moesgaard åbner for offentligheden 11. oktober 2014.

Det 16.000 kvadratmeter store museum er tegnet af Henning Larsen Architects  og breder sig op over en stor bakke i det smukke landskab ved det gamle Moesgaard med udsigt til skov og hav.

Museet vil vække fortiden til live ved hjælp af den nyeste udstillingsteknologi, og tilbyder samtidig møde-, event- og konferencefaciliteter med en bred vifte af muligheder.

Fra mindre møder til gallamiddage

”Arrangementer bliver en væsentlig del af museet, og vi har lokaler, der egner sig til mange forskellige formål – både de mindre møder, store konferencer, produktpræsentationer, shows, gallamiddage og meget mere,” siger Marianne Gjørtz Hougaard, nyansat arrangementschef på Moesgaard Museum.

Museet har et auditorium med 220 pladser samt to mødelokaler med plads til hhv. 25 og 50 deltagere.

Herudover er det muligt at bruge museets foyer og café til arrangementer uden for åbningstiden, ligesom den store sal til særudstillinger kan udnyttes i de perioder, hvor den ikke bruges til udstillinger. Salen kan rumme op til 700 personer.

Teambuilding med bueskydning

Museet vil også tilbyde forskellige muligheder for aktiviteter i forbindelse med møder og konferencer. Det kan være alt fra rundvisninger i udstillingerne til teambuildingforløb i naturen omkring museet – fx bueskydning under kyndig vejledning fra museets medarbejdere.

”Det særlige ved at holde møder og konferencer på det nye Moesgaard, bliver den ekstraoplevelse, som kombinationen af arkitektur, natur og kultur giver deltagerne,” siger Marianne Gjørtz Hougaard til Horeca-news.

Møde- og konferencedelen åbner midt i november, når selve museet lige har været igennem indkøringsfasen.