søg i nyhedsarkivet


Nyt lufthavnshotel tager form


02-09-2014

Om mindre end en måned åbner det nye Aalborg Airport Hotel, som både satser på forretningsfolk, charterrejsende og flybesætninger.

Fra næste måned får rejsende til og fra Aalborg Lufthavn mulighed for at overnatte på et moderne hotel lige over for lufthavnen.

Aalborg Airport Hotel er som planlagt klar til at slå dørene op 1. oktober 2014 – helt præcist kl. 14, hvor Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen klipper snoren ved indvielsen.

Det nye lufthavnshotel får 64 dobbeltværelser samt en kombineret lounge og restaurant, hvor der serveres morgenmad allerede fra kl. 04.30 for dem, der skal nå et tidligt fly.

Check ind til flyet dagen før

”Hotellet henvender sig til flere forskellige kundegrupper, og vi har allerede fået de første bookinger,” siger Anemette Bühlmann, direktør i den nordjyske familievirksomhed Bühlmann, som står bag hotellet.

”Dels er der charterturister, som ofte skal tidligt af sted og i stigende grad kommer langvejs fra for at flyve fra Aalborg," siger hun til Horeca-news.dk.

"Dels er der forretningsfolk, som besøger Nordjylland og med fordel kan overnatte her, når de skal flyve næste morgen. Endelig vil der være en del overnattende flybesætninger.”

Hotellet bliver døgnåbent, og som gæst har man mulighed for at checke ind og aflevere sin bagage i lufthavnen i op til 23 timer før afrejse, så man undgår ventetid og kan gå direkte til securitycheck.

Plan om yderligere 40 værelser

Det er planen, at hotellet på et senere tidspunkt skal udvides med yderligere 40 værelser samt mødefaciliteter. Det bliver dog allerede fra 1. oktober muligt at holde mindre møder på hotellet.

”Vi går i gang med næste etape, når vi har nået en tilstrækkelig høj belægning på hotellet. Vi håber, det sker inden for et par år,” siger Anemette Bühlmann.

Familien Bühlmann driver tre andre hoteller i det nord- og vestjyske – Best Western Scheelsminde i Aalborg, Hjorts Badehotel i Skagen samt herregården Nørre Vosborg i Vemb.

Derudover står familien også bag det nye Victors Madhus og selskabslokalerne Svalegaarden i Aalborg samt cateringvirksomhed i både Aalborg og Holstebro.

Se mere om hotellet og Bühlmann her