søg i nyhedsarkivet


SP34 klar med nye mødelokaler


29-08-2014

Københavns nye boutiquehotel har slået dørene op til syv nye mødelokaler og egen biograf med 25 pladser.

Det nye boutiquehotel SP34 åbnede i det københavnske latinerkvarter i maj, og hotellet er kommet godt fra start med høj belægning henover sommeren.

Samtidig har håndværkerne knoklet for at få hotellets konferencefaciliteter færdige, og i denne uge kunne de syv nye mødelokaler over to etager tages i brug.

”Lokalerne var færdige mandag, og allerede tirsdag havde vi de første gæster til en konference,” siger Karim Nielsen, adm. direktør i Brøchner Hotels, som SP34 er en del af.

Kunder fra staten

Det største af de nye lokaler kan rumme op til 80 personer, men SP34 satser især på de mindre møder med 15-40 deltagere – både med og uden overnatning.

”Selv om vi først nu kan vise konferencefaciliteterne frem, har vi allerede en del bookinger – heriblandt fra staten, da vi er kommet med i statsaftalen,” siger Karim Nielsen.

Biograf til mange formål

Foruden mødelokalerne er SP34’s nye biograf med plads til 25 personer nu også klar. Biografen er udstyret med et topmoderne billede/lyd system, og hoteldirektøren ser mange muligheder i at kunne tilbyde en lille, privat biograf.

”Vi er novicer på området og kommer til at prøve os frem. Vi forestiller os, at biografen bl.a. kan bruges af virksomheder til præsentationer og events, af filmindustrien til screeninger og i forbindelse med filmfestivaler i København. Men vi vil også bruge den til almindelige filmforevisninger for vores hotelgæster,” siger Karim Nielsen til Horeca-news.dk.

Foto: Wegners CH88 stol er valgt som konferencestol på Hotel SP34. Wegner designede stolen i 1955, men den blev først sat i produktion i 2014 i anledning af Wegners 100 års jubilæum.