søg i nyhedsarkivet


Ny restaurant på Color Hotel Skagen


20-06-2014

Restaurant Holger på Color Hotel Skagen genåbner i nye og større lokaler. Stort walk-in vinskab er en af nyskabelserne.

I dag – 20. juni 2014 – genåbner Restaurant Holger på Color Hotel Skagen nye, lyse lokaler med større kapacitet og direkte udgang til en ny overdækket gårdhave. Tidligere var restauranten placeret inde midt i hotelbygningen.

Med nyindretningen øges kapaciteten fra 45 til 67 gæster, ligesom der er blevet plads til et nyt loungeområde, hvor gæster kan hygge sig før eller efter maden.

Vækst trods krise

Til trods for den generelle krise i branchen har Color Hotel Skagen oplevet en stigning i antallet af gæster de seneste år.

“Siden 2009 har vi haft en vækst i antallet af gæster på 30 procent. Det har bl.a. betydet, at vi sidste år lavede et resultat på fire mio. kr. før skat – og det er nogle af de penge, vi nu investerer i en endnu bedre restaurant til både hotellets gæster og kunder udefra,” siger adm. direktør Rikke Gandrup.

Hotellet har 152 værelser og ferielejligheder samt moderne konferencefaciliteter med plads op til 350 personer i samme lokale.

Walk-in vinoplevelser

Som en del af Restaurant Holgers nye koncept er et øget fokus på vinoplevelser. Restauranten har fået specialbygget et nyt walk-in vinskab, som troner midt i lokalet med over 1.000 flasker vin.