søg i nyhedsarkivet


Nye hotelchefer på Hindsgavl og Sixtus


16-09-2014

To konkurrerende fynske hoteller henter nye hotelchefer hos hinanden.

Det kunne ligne en ren byttehandel, men ifølge parterne er det blot en tilfældighed. De to konkurrerende hoteller Hindsgavl Slot og Hotel Sixtus, som ligger blot et par kilometer fra hinanden ved Middelfart, fik mandag nye hotelchefer – og cheferne har de hentet hos hinanden.

Ny hotelchef på Hindsgavl er Vibeke Stentoft, som kommer fra jobbet som hoteldirektør på Sixtus. Mens ny hotelchef på Sixtus er Morten Kvist, der kommer fra en stilling som restaurationschef på Hindsgavl.

Ny stilling som hotelchef

”Vi har tidligere haft en dialog med Morten Kvist, og det var oplagt at ansætte ham i en ny stilling som hotelchef, da Vibeke sagde op. Morten har stor erfaring i hotelbranchen og vil ikke mindst kunne styrke vores position inden for F&B-delen,” siger Morten Grimsgaard, marketingansvarlig i Sinatur-kæden, som Hotel Sixtus hører under.

Morten Grimsgaard er samtidig direktør for Sinatur-hotellet Gl. Avernæs og vil fremover også være direktør for Sixtus, mens Morten Kvist som hotelchef står i spidsen for den daglige drift.

Behov for styrket ledelse

På Hindsgavl Slot er stillingen som hotelchef også ny.

”Vi har de seneste år udvidet forretningen i flere omgange og er tæt på at være dobbelt så store, som vi var for syv år siden, da jeg tiltrådte. Derfor ser vi nu et behov for at styrke ledelsen med en erfaren hotelchef,” siger direktør Uffe Høeg Johansen, Hindsgavl Slot, om baggrunden for at ansætte Vibeke Stentoft.

Hun har været direktør for Hotel Sixtus i syv år og har tidligere bl.a. været salgs- og marketingdirektør på Radisson-hotellet i Aarhus.

Morten Kvist har været på Hindsgavl siden 2011 og har en fortid på bl.a. Montra Nilles Kro og Odder Parkhotel (hvor han også arbejde sammen med Uffe Høeg Johansen).