søg i nyhedsarkivet


Ny gastronomisk hæder til København


12-09-2014

Stort amerikansk madmagasin kårer København som bedste internationale kulinariske destination.

Det anerkendte amerikanske madmagasin Saveur har kåret København som ”Best Culinary Destination”. Kåringen understreger endnu engang, at Danmark med København i spidsen har nået et højt gastronomisk niveau, som giver genklang verden over.

”At det er et af de mest anerkendte amerikanske madmagasiner, der nu kårer København som bedste kulinariske destination har stor betydning for turismen, fordi København bliver eksponeret over for en attraktiv målgruppe, som både er interesserede i mad og villige efter at rejse efter madoplevelser, siger Bruno Bedholm, VisitDenmarks markedschef i USA.

VisitDenmark har de seneste år arbejdet intensivt på at positionere Danmark og København som en top kulinarisk rejsedestination på det amerikanske marked.

Saveur er et af USA’s største madmagasiner med et printoplag på 331.000 og 1,1 mio. unikke månedlige besøgende på deres website.

Eksperterne på Saveur valgte København som den bedste gastronomiske destination i kategorien ”mindre internationale destinationer” foran byer som Tel Aviv, Firenze og Lyon.