søg i nyhedsarkivet


Ny direktør til WOCO


09-01-2015

9 af 10 bestyrelsesmedlemmer stiller mandat til rådighed.

Den ny bestyrelsesformand for WOCO, Peter Højland, har handlet håndfast for at genskabe tilliden til WOCO efter skandalen med budgetoverskridelsen ved Melodi Grand Prix.

Der iværksættes derfor nu en rekrutteringsproces for at ansætte en ny administrerende direktør for Wonderful Copenhagen. Lars Bernhard Jørgensen vil fortsat virke som administrerende direktør, frem til en ny direktør tiltræder, og vil også i en periode efter stille sig til rådighed, således at Wonderful Copenhagen fortsat kan udnytte hans erfaring og internationale netværk.

"Lars Bernhard Jørgensen og jeg har besluttet at igangsætte en fornyelsesproces i Wonderful Copenhagen med det konkrete sigte at finde en ny administrerende direktør, som kan forme og lede Wonderful Copenhagen i det fremadrettede arbejde. Lars har igennem de seneste 20 år været en helt central arkitekt bag hovedstadens internationale turismeudvikling, og det er derfor essentielt, at vi over de kommende måneder både sikrer og forankrer hans viden, erfaring og store internationale netværk,” siger Peter Højland.

”Det glæder det mig også meget, at 9 af bestyrelsens 10 medlemmer har besluttet at stille deres mandat til rådighed for Wonderful Copenhagens bestyrelse. Det signalerer, at disse bestyrelsesmedlemmer vil gå langt for at genskabe tilliden til Wonderful Copenhagen, og det vil afgjort være medvirkende til at genskabe legitimiteten og tilliden til Wonderful Copenhagen, samt genskabe ro og engagement i organisationen. Jeg vil straks gå i gang med at få sammensat en ny bestyrelse,” siger Peter Højland.

Læs mere Wonderful Copenhagen