søg i nyhedsarkivet


Ny direktør til bookingportal


12-08-2014

Konferenceportalen DKBS har fået ny direktør med stor erfaring fra salg og ledelse.

Bookingportalen DKBS – Danske Konferencecentres Booking-Service – har været uden direktør de seneste måneder, men nu er der fundet en ny kvinde til posten.

Det er 48-årige Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, som netop er tiltrådt og kommer med en bred erfaring inden for salg og forretningsledelse.

Senest har hun arbejdet som salgschef i it-branchen, mens hun tidligere har været bl.a. adm. direktør i Berlingske Bladsalg og salgs- og marketingdirektør i Berlingske Medier. Endvidere har hun i en periode været selvstændig.

I det nye job bliver Marlene Horsbøl Sylvester-Hvids væsentligste opgaver at styrke salget af DKBS portalløsning over for danske mødeplanlæggere og få flere konferencecentre med i netværket.

Øget fokus på salg

”Det er en opgave, der relaterer meget til de opgaver, jeg tidligere har arbejdet med. Jeg har masser af erfaring inden for ledelse og salg og et stort kendskab til både it-branchen og mediebranchen, som jeg glæder mig til at bringe ind i DKBS,” siger Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid.

”Gode it-løsninger er helt afgørende for møde- og konferencebranchen i dag, hvor alt foregår nettet og det hele skal gå hurtigt,” siger den nye direktør.

DKBS ejes af Foreningen Danske Konferencecentre og har til formål vederlagsfrit at tilbyde kunder rådgivning og reservationsservice ved afholdelse af arrangementer hos foreningens medlemmer.