søg i nyhedsarkivet


Ny direktør på Grenå-hotel


12-08-2014

Danske Hoteller har overtaget Helnan-hotel i Grenå og sætter ny direktør i spidsen for hotellet. En udvidelse kan også komme på tale.

Danske Hoteller har pr. 1. august overtaget Marina Hotel i Grenå fra den økonomisk trængte Helnan-kæde.

Som ny direktør for hotellet med 79 værelser indsætter Danske Hoteller Jeanette Fisker. Hun har tidligere stået i spidsen for Hotel Falken og Hotel Ringkøbing, som også er en del af Danske Hoteller.

Hotellet skal måske udvides

”Der skal være en synlig direktør på et hotel, og det får man i kraft af Jeanette Fisker, der har stor erfaring fra andre af vore hoteller. Hun er meget dygtig og fuld af initiativ, så det vil ikke undre mig, hvis hun om et halvt år kommer og beder om penge til at udvide for,” siger Erik Sophus Falck, bestyrelsesformand i Danske Hoteller, til Århus Stiftstidende.

Et langt forhandlingsforløb

Bag Danske Hotellers overtagelse af Marina Hotel ligger et meget langt forhandlingsforløb.

”Jeg havde gerne set, at det var sket før 1. august, for det er ikke det bedste tidspunkt midt i højsæsonen. Faktisk har vi forhandlet med den tidligere ejer siden december 2012,” siger Erik Sophus Falck.

”Finansieringen skal også være på plads, og det er også noget af et puslespil. Kreditforeninger kan man glemme alt om, hvis man vil købe et hotel, og det er faktisk et problem for branchen - og som politikerne burde gøre noget ved,” siger han.