søg i nyhedsarkivet


Ny direktør på First Hotel Marina


21-11-2014

Torben Lund Jensen skal nu passe 2 First-hoteller.

First Hotel Marina´s nye direktør er allerede direktør på First Hotel Twentyseven, men har åbenbart energi til at lede hele 2 hoteller.

Torben Lund Jensen har arbejdet i hotel/restaurationsbranchen hele sit arbejdsliv. Han er uddannet kok, hvorefter han var 7 år på Restaurant Balkonen i Tivoli som kok, souschef og køkkenchef. Herefter blev han restauratør på Restaurant Gråbrødre Torv 21 og efterfølgende Food & Beverage manager på First Hotel Skt. Petri.

I 2008 gik rejsen til Sorø som hoteldirektør på Comwell Sorø Storkro. Siden 2013 har han været direktør for First Hotel Twentyseven og nu altså også som den ledende figur for First Hotel Marina.
 
Torben Lund Jensen udtrykker stor optismisme for hotelbranchen. ”Jeg tror de næste par år vil give branchen noget mere rygvind end de sidste år har gjort. Nye momsregler, generel vækst i hovedstadsområdet og lave flypriser er alle væsentlige faktorer for min tro på en sund udvikling de kommende år”, siger Lund Jensen.

”Med den kapacitetsøgning vi har set de foregående år i branchen, så kommer fremtiden bestemt også til at være præget af hård konkurrence branchen imellem. ”God service” er nok det vigtigste konkurrenceparameter”, slutter han.

Læs om First Hotel Marina