søg i nyhedsarkivet


Ny adm. direktør i Comwell


03-10-2014

Preben Nesager træder tilbage som adm. direktør og bliver i stedet udviklingsdirektør i Comwell.

Et generationsskifte i Comwell betyder, at hotelkæden får ny adm. direktør.

Den nye mand på posten som adm. direktør er 47-årige Peter Schelde (foto), som de seneste 15 år har været finansdirektør i hotelkæden. Han skal nu sikre Comwells videre udvikling og sorte tal på bundlinjen, skriver Børsen.

"Jeg skal se på mulighederne for at skabe en bedre drift ved at øge kapaciteten på eksisterende hoteller med flere værelser og tænke i nye koncepter," siger Peter Schelde til avisen.

Comwells bundlinje er sat under pres. I 2009 var overskuddet 12,5 mio. kr. ud af en omsætning på 513 mio. kr., mens overskuddet i 2013 var på 3 mio. ud af en omsætning på 670 mio. kr.

Derfor venter der nu en opgave med i første omgang at konsolidere koncernen.

Preben Nesager har været i Comwell i 38 år, hvoraf de 35 har været som adm. direktør. Nu træder han tilbage og bliver ny udviklingsdirektør i Comwell.

"Jeg skal lægge planerne for, hvordan de enkelte hoteller kan udvikles og udbygges, og det kommer jeg til at arbejde tæt sammen med Peter Schelde om," siger Preben Nesager.

Behovet for en udviklingsdirektør er opstået efter de seneste massive udvidelser i Comwell og planerne om nye koncepter.

"Generationsskiftet er noget, jeg har tænkt på i et stykke tid. Det er jo ikke et 8-18 job, og jeg er 64 år. Jeg har været med til at bygge virksomheden op, og nu er der kommet et naturligt tidspunkt for at lade nye tanker og kræfter træde til," siger Preben Nesager.