søg i nyhedsarkivet


Nordiske Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller modtager internationalt anerkendt miljømærke


30-01-2015

Carlson Rezidor annoncerer nu, at størstedelen af Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norden opnår det internationalt anerkendte miljømærke Green Key.

Certificeringen er en del af Rezidor Responsible Business-program. Rezidor Hotel Group, der driver Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellerne, har siden 1989 arbejdet aktivt med at reducere klima- og miljøpåvirkning, og nu tildeles størstedelen af Carlson Rezidors hoteller i Norden det anerkendte miljømærke Green Key.

De danske hoteller har haft mærket ”Den Grønne Nøgle”, som Green Key tidligere hed  - det var i 90-erne. Radisson Fredensborg på Bornholm havde i forvejen, men det er de 5 hoteller som havde Svanen før som har fået Green Key. Det er Falconer, Royal, Scandinavia i København og Aarhus samt HCA i Odense. Franchisehotellerne i Silkeborg og Aalborg er endnu ikke mærket.

”Med dette miljømærke får vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere et klart bevis på, at vi værner om miljøet i alle aspekter af vores forretning. Det er vigtigt, at vi som virksomhed er på forkant og tager ansvar for miljøet og driver en bæredygtig forretning,” siger Thomas Engelhart, Area Vice President i Norden hos Rezidor Hotel Group.

Læs mere om Rezidors Responsible Business Programme