søg i nyhedsarkivet


Kendt Aarhus-hotel skal have ny direktør


28-11-2014

Den nuværende direktør træder af – han har været med til at sætte Aarhus på verdenskortet.

Én af de mest respekterede hoteldirektører i landet, Peter Laursen, direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, har opsagt sin stilling fra og med 1. december.

Den 46-årige direktør har arbejdet i Radisson-kæden i 19 år og de seneste 7½ år som hoteldirektør i Aarhus, hvor han tog over efter Henrik Bille.

Peter Laursen overtog et velfungerende og velrenommeret hotel, og han har formået at bevare det gode omdømme og produkt, måske endda at gøre det endnu bedre.

”Jeg synes, at vi er lykkedes med at skabe forbedringer på alle fronter og holde os i takt med tiden. Vi vil gerne være med til at forme den gode mødeoplevelse for vore gæster, og samtidig levere et personligt touch. Jeg synes, at det er lykkedes, bl.a. på grund af de gode medarbejdere, som vi har formået at tiltrække og beholde – det har været afgørende. Og så har vi netop afsluttet en omfattende renovering af hotellet, så produktet stadig er skarpt,” afslutter Peter Laursen.

Og spørgsmålet om hvad han nu skal lave bliver ikke besvaret. Men han vil gerne blive i området og fortsat arbejde med drift. Det skal nok lykkes, for han er go´

Læs mere om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus