søg i nyhedsarkivet


Hotelkup hos Small Danish Hotels


16-01-2015Hotelkæden Small Danish Hotels indfører orange priser onsdag den 21. januar med mulighed for at spare op til 67 % på luksuriøse forkælelsesophold og hyggelige kroophold.

Weekendophold med kæresten bliver sædvanligvis planlagt god tid i forvejen. Nogen gange er der imidlertid grund til at agere hurtigt og være klar ved tasterne. Hold dig klar ved tasterne tirsdag den 21. januar, når Small Danish Hotels sænker priserne kraftigt i 24 timer.

”Januar forbinder mange mennesker med at gøre et godt kup, og vores tanke er, at det er lige så oplagt at spæde lidt til lykken med en dejlig fælles oplevelse som med noget nyt til garderoben. Vi har derfor indført Orange onsdag med vilde tilbud på en række forrygende gode kvalitetsoplevelser i forårsperioden”, siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Forårsperioden er ofte en stille periode i hotelbranchen, hvor der er god plads på hotellerne. Det gør det muligt at tilbyde romantiske slotsophold, gourmetoplevelser og wellnessophold fra Skagen til Bornholm til ekstra favorable priser.

Black Friday er for længst passé, orange er det nye sort. Orange Onsdag er et nyt initiativ fra Small Danish Hotels. Det bliver skudt i gang onsdag den 21. januar. kl. 00.05.

I et døgn vil der være op til 67 procent at spare på tilbud fra en række udvalgte kroer, hoteller og slotte. De konkrete tilbud kan ses samlet på www.smalldanishhotels.dk/orange

Læs mere om Small Danish Hotels