søg i nyhedsarkivet


Hotel på Djursland modtager REFOOD certificering


14-11-2014

Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenå har modtaget REFOOD mærket for deres arbejde for at undgå madspild.

REFOOD mærket er en tillidsbaseret certificering, som bygger på en fælles vision om en bæredygtig fødevare- og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse.

”Gennem forebyggelse, sortering og genanvendelse kan vi tænke forbrug på en ny og bæredygtig måde. Vi tror på intelligent og professionel genanvendelse, hvor ressourceeffektivitet og miljø er kernen, og hvor mulighederne for upcycling i affaldshierarkiet altid er i fokus” siger hoteldirektør Laila Qvist.

Forebyggelsen af madspild involverer også gæsterne. Der er to størrelser tallerkner på buffeten. Via skilte opfordrer personalet på Kystvejens Hotel og Konferencecenter gæsterne til kun at tage det mad på tallerknen, som de kan spise. Desuden har hotellet en dagens ret, der tager afsæt i det mad de har tilovers fra buffeten. På den måde forsøger de at reducere madspildet.

Læs om Kystvejens Hotel og Konferencecenter

Læs om REFOOD mærket