søg i nyhedsarkivet


Hotel Faaborg Fjord vil vinde kursus- og konferencemarkedet på Fyn


09-01-2015

3 stærke kvinder fra mødebranchen rykker ind.

Charlotte Stiller er den 1. dec. 2014 udnævnt til Direktør for Hotel Faaborg Fjord. Charlotte kommer fra en stilling som Chef for DOK5000, Regnskabschef og senere Salgschef på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel samt Receptions- & Konferencechef på Ledernes KonferenceCenter.

Miriam Westerled tiltræder som Salgs- og Marketingchef pr. 1/2. Hun er et kendt ansigt i mødebranchen, hvor hun i rigtig mange år har beskæftiget sig med salg og marketing. Senest har Miriam været ansat som Salgs- og Marketingchef hos KursusCentre.dk og Trinity Hotel og Konferencecenter. Hun har et stort erhvervsnetværk, som hun vil se frem til at "dele" Hotel Faaborg Fjord med!

Agnete Phillip er ansat som Receptions- & Konferencechef pr. 1. feb. 2015. Agnete kommer senest fra Fazer Amica og Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, hvor hun var ansat som Receptionschef.

Miriam Westerled, Agnete Phillip og Charlotte Stiller er "konkullegaer" fra mødebranchen, hvor de i mange år har fulgt hinandens karriere og også brugt hinanden til at sparre med. Med de kompetencer, som de hver især besidder, står Hotel Faaborg Fjord stærkt, nu hvor "det nye" konferencecenter igen skal ud og slå sit navn fast i mødebranchen. 

Læs mere om Hotel Faaborg Fjord