søg i nyhedsarkivet


Horeca-news lægger om


14-10-2014

Horeca-news nærmer sig sin et års fødselsdag. Fremover vil vi i højere grad skabe overblik over ugens nyheder med ét ugentligt nyhedsbrev.

Horeca-news har på mindre end et år etableret sig som det førende nyhedsbrev om hotel- og restaurationsbranchen i Danmark.

Siden slutningen af oktober 2013 er vi udkommet med to ugentlige nyhedsbreve, som modtages og læses af stadig flere abonnenter.

Fremover vil vi gerne levere et endnu bedre produkt til læserne. Vi justerer derfor den redaktionelle linje en smule om og ændrer samtidig antallet af nyhedsbreve til et om ugen.

De fleste af vores abonnenter modtager rigtigt mange mails hver dag, og det kan være svært at nå at læse det hele. Vi vil gerne hjælpe læserne med at skabe overblik og udsender derfor fremover nyhedsbrevet hver fredag morgen, hvor vi både præsenterer egne nyheder og samler op på ugens branchenyheder fra andre medier.

Samtidig vil vi i endnu højere grad lægge vægt på emner som job og karriere og fortælle om de mange nye ansættelser og interessante jobskift, der sker inden for branchen.

Vi ser frem til fortsat at holde dig orienteret om nyhederne inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Venlig hilsen,

Redaktionen