søg i nyhedsarkivet


HEAD aHEAD i samarbejde med Anne-Marie Østergaard


03-10-2013

Pr. 1. oktober 2013 indgik HEAD aHEAD samarbejde med HR-konsulent Anne-Marie Østergaard.

HEAD aHEAD indleder samarbejde med HR-konsulent Anne-Marie Østergaard

Pr. 1. oktober 2013 indgik HEAD aHEAD samarbejde med HR-konsulent Anne-Marie Østergaard. Anne-Marie Østergaard skal arbejde med search & selection, rekruttering og HR for HEAD a HEAD, og hun er langt fra grøn i branchen.

Anne-Marie har nemlig over 30 års erfaring med ledelse og med at skabe resultater i større organisationer. Hun har bl.a. været mødeplanlægger hos Mannaz, konferencechef og adm. direktør hos Comwell Borupgaard og senere direktør i Comwell A/S. Her havde Anne-Marie ansvaret for opstarten ved overtagelse af nye hoteller og for Comwells HR-afdeling - herunder rekrutteringsdelen Comwell College.

Derudover har Anne-Marie været direktør for Dansk Folkeferies 10 danske ferie- og konferencecentre, hvorefter hun i 2008 valgte at blive sin egen chef ved at starte konsulentvirksomheden HRØstergaard.

HRØstergaard har som speciale at facilitere og implementere strategier i virksomheder inden for turistbranchen og at støtte ledere til at opnå bedre resultater. Samtidig er Anne-Marie Østergaard aktiv i flere bestyrelsesposter og tilknyttet Erhvervsakademiet Lillebælt, hvor hun underviser på Hotel & Restaurantspecialet.

HEAD aHEAD er glade for at kunne byde Anne-Marie Østergaard velkommen, bl.a. fordi: ”Anne-Marie er respekteret i branchen og hun kommer med erfaringer fra virksomheder som leverer kvalitet, og det er jo lige i vores ånd” siger Thorkild Fuglsang Nielsen, som er ejer HEAD aHEAD.

>>Læs mere om HEAD aHEAD