søg i nyhedsarkivet


Glostrup Park Hotel klar med stor udvidelse


07-10-2014

Glostrup Park Hotel åbner nyt konferencecenter på 2.800 m2 og bygger ny værelsesfløj i tre etager.

Det 4-stjernede Glostrup Park Hotel tæt på København skruer kraftigt op for konferenceprofilen, når hotellet i slutningen af oktober åbner et nybygget konferencecenter på 2.800 m2 med 14 mødelokaler og restaurant med plads til 300 gæster.

Det nye konferencecenter i to etager ligger i en park, som støder op til hotellet, og både fra restauranten med udendørs terrasse og fra de fleste af mødelokalerne bliver der udsigt til parken.

”Vi har en stærk position på konferencemarkedet og får mange forespørgsler fra virksomheder og offentlige institutioner. Med det nye konferencecenter kan vi i langt højere grad imødekomme efterspørgslen,” siger hotellets adm. direktør Mikael Melander til Horeca-news.

Ny fløj med 54 nye værelser

Så snart det nye konferencecenter er taget i brug, sætter Glostrup Park Hotel gang i endnu et stort byggeprojekt med en ny værelsesfløj i tre etager i tilknytning til det eksisterende hotel. Værelsesfløjen bliver på 3.600 m2 og får 54 nye værelser.

Endvidere bliver hotellets eksisterende stueetage med bl.a. mødelokaler og Restaurant La Cocotte renoveret og udvidet.

Det hele skal stå færdigt om et års tid, hvor Glostrup Park Hotel vil rumme i alt 211 værelser, to restauranter og 26 mødelokaler med plads til 300 personer i de største lokaler.

Den samlede pris for udvidelsen i to etaper ligger på omkring 175 mio. kr.

Glostrup Park Hotel blev senest udvidet i 2003 og renoverede sidste år 40 værelser.