søg i nyhedsarkivet


Gensidig respekt skaber succes i Aarhus


23-01-2015

Turisme: Hvordan fastholder Aarhus væksten og vinder de næste kampe?

Den 29. januar afholder VisitAarhus konference om byens ”must win battles”. Konferencens formål er at give nogle svar på, hvordan byen kan gøre en forskel og nå nye højder inden for erhvervsturisme, storbyoplevelser, service og digitalisering. Hvor er de på vej hen, og hvordan vinder byen "must wins battles" på disse områder? Konferencen skal lægge op til dialog om og mellem erhvervslivet, kulturlivet og de mange overnatningssteder byen har.

Peer H. Kristensen, direktør i VisitAarhus ser lyst på udviklingen i Aarhus.

”Skal væksten fortsætte, og skal vi have en chance for at vinde kampene på alle parametre, så er vores vigtigste opgave i Aarhus at få alle til at trække i samme retning”, siger Peer H.  Kristensen.

Der er sket meget i Aarhus de seneste år og det betyder meget for området, at Aarhus er blevet en destination i vækst.

”Jeg tror, at der er en stor gruppe mennesker både i erhvervslivet, kulturlivet og indenfor turismen som har det mindset, der skal til for at opnå succes. Det handler om tillid. De står sammen om at få tingene til at gro, og der er en gensidig respekt for hinandens forretning, De er afhængige af hinandens eksistens”, pointerer Peer H. Kristensen.

Konferencen byder på en række forskellige talere. Det starter kl. 8.45 i Domkirken og afsluttes på Casino Royal kl. 13.00. Har du ikke fået tilmeldt dig konferencen, så send en mail til Kristian Rødbro i dag og hør om, der stadig er plads: kr@visitaarhus.com

Læs mere om konferencen i Aarhus