søg i nyhedsarkivet


Fra Vinhuset til VisitVestjælland


17-10-2014

Tidligere direktør for Hotel Vinhuset i Næstved er ny partneransvarlig i VisitVestsjælland.

Christina Gastrup Petersson er pr. 1. oktober tiltrådt som partneransvarlig og projektleder i VisitVestsjælland. Hun er bl.a. tidligere direktør for Hotel Vinhuset i Næstved.

Christina Gastrup Petersson skal videreudvikle organisationens partnerskaber og vækstprogram samt styrke netværket mellem de cirka 200 turistvirksomheder langs Sjællands vestkyst, der har et fælles mål om at skabe vækst og arbejdspladser. 

VisitVestsjælland er etableret i et samarbejde mellem Kalundborg og Slagelse kommuner, og fortsat under udvikling. 

”Jeg ser allerede, efter kun et par uger i stillingen, en virksomhed og destination, der vil fremad, og har stor positiv støtte fra både det politiske og erhvervsmæssige bagland. Vi skal blandt andet have positioneret os bedre som destination for erhvervsturismen og tiltrække de større events og konferencer til området,” siger Christina Gastrup Petersson.

Vestsjælland skal således være lettere tilgængeligt for møde- og konferencebookere, der planlægger møder og events i den størrelsesorden.

”Det vil vi blandt andet gøre ved at styrke samarbejdet virksomhederne imellem. Sammen er vi stærkere,” siger Christina Gastrup Petersson.