søg i nyhedsarkivet


Flammen er tændt på Randers


15-08-2014

Jysk restaurantkæde er på vej til at rykke ind i det tidligere Thor-bryggeri i Randers.

Restaurantkæden Flammen åbnede sin første restaurant for fem år siden og er i dag vokset til i alt syv restauranter i Aarhus, Vejle, Kolding, Horsens, Aalborg, Odense og Esbjerg.

Nu er Flammen på vej til at indtage endnu en jysk købstad. Hvis alt falder på plads kan indbyggerne i Randers fra marts næste år gå om bord i Flammens store grill- og salatbuffet.

Restaurantkæden har gennem længere tid haft kig på den historiske bygning, som tidligere husede Thor Bryggeriet, skriver avisen Randers Onsdag. Bryggeriet var engang en af Randers største arbejdspladser, men siden det lukkede i 2003 har bygningerne stået tomme.

Ifølge en ansøgning til Randers Kommune skal den nye restaurant have plads til op til 400 gæster i stueetagen i den gamle bygning.

Flammens adm. direktør Elias Tychsen vil dog ikke bekræfte, at man flytter ind i det tidligere bryggeri. ”Thor-bygningen i Randers er en blandt flere løsninger, vi arbejder på, men mange ting skal gå op i en højere enhed med kommunen og med hensyn til en bevilling,” siger han.