søg i nyhedsarkivet


Fårup Sommerland bygger hotel


17-10-2014

I efteråret tager Fårup Sommerland første spadestik til et hotel, der skal stå færdigt til sæsonen 2016.

Forlystelsesparken Fårup Sommerland har i årevis ønsket sig et hotel, og nu bliver det endelig en realitet. Der bliver tale om et 4-stjernet hotel med 51 værelser. Byggeriet af hotellet går i gang i løbet af efteråret.

Hotellet skal stå færdigt til sæsonen 2016, og den samlede investering bliver i omegnen af 45 millioner kroner.

Det nye hotel kommer til at ligge som en integreret del af Fårup Sommerland, og gæsterne vil bo med udsigt til parkens sø og forlystelser som Orkanen og Falken.

”Hotellet markerer en ny æra for Fårup. Med hotellet udvider vi vores service og tilbud til gæsterne markant. Vi har stor efterspørgsel fra gæsterne omkring overnatning i parken, og vi er meget glade for at imødekomme de ønsker nu,” siger direktør Søren Kragelund.

Godt supplement til anden overnatning

Fårup Sommerland har næste år været en del af nordjysk turisme i 40 år, og ifølge Søren Kragelund vil hotellet styrke og øge turismen i Nordjylland.

”Et hotel i den kvalitet, vi vil bygge, vil styrke og øge turismen – ikke blot for Fårup Sommerland – men for hele området. Hotellet vil fint supplere de mange campingpladser og andre overnatningsmuligheder, der er i området i forvejen og trække endnu flere gæster til Nordjylland,” siger Søren Kragelund.