søg i nyhedsarkivet


Dødsfald: Skovshoved har mistet F&B direktør


12-08-2014

Skovshoved Hotels blot 32-årige F&B direktør Ralf Kristensen er død i tragisk drukneulykke.

Ledelse og personale på Skovshoved Hotel er i dyb sorg, efter de i sidste uge fik beskeden om, at hotellets 32-årige F&B direktør Ralf Kristensen var omkommet ved en drukneulykke i Nyhavn.

Vidner alarmerede tidligt torsdag morgen Københavns Brandvæsen, efter at Ralf Kristensen pludselig var faldet i vandet fra kajen. Dykkere fra brandvæsnet fik reddet ham op fra bunden af havnen, men desværre for sent. Han blev erklæret død efter ankomsten til Rigshospitalets traumecenter.

Respekteret og afholdt

Ralf Kristensen havde arbejdet på Skovshoved Hotel gennem næsten fem år, og havde tidligere i sin karriere været på restaurant Extra og Krogs Fiskerestaurant. Han var kendt som en meget dygtig F&B direktør og en populær chef blandt medarbejderne på Skovshoved Hotel, som er kendt for sin gourmetrestaurant.

”Ralf var en yderst professionel og engageret leder – en foregangsmand på sit felt. Samtidig var han en varm person med et smittende godt humør,” siger hotelejer Tofa Nadelmann til Horeca-news.dk.

Hun kommer som mange andre til at savne Ralf Kristensen. Som det lyder i en af de hundredvis af kommentarer på Ralf Kristensens Facebook-profil: ”Jeg kommer til at savne dit altid gode humør og din professionalisme. Du var en stjerne i branchen og vil aldrig blive glemt.”