søg i nyhedsarkivet


Danhostel får ny direktør


30-09-2014

Kendt branchemand bliver ny direktør for Danhostel, som lancerer ny vækststrategi.

Den tidligere salgs- og marketingdirektør i Wonderful Copenhagen, Ole Andersen, tiltræder i morgen 1. oktober 2014 som ny direktør i vandrerhjemskæden Danhostel.

Ole Andersen stoppede i Wonderful Copenhagen for godt et år siden efter uenighed med den adm. direktør og har siden årsskiftet haft egen konsulentvirksomhed.

“Danhostel har med ansættelsen af Ole Andersen fået en dygtig og markant direktør, der skal være med til at flytte Danhostel ind på første række i danskernes og udenlandske turisters bevidsthed,” siger Peer H. Kristensen, bestyrelsesformand for Danhostel.

Den tidligere direktør, Ina Thorndahl, forlod for nylig Danhostel for at blive direktør for Børnehjælpsdagen.

Ny vækststrategi med fokus på oplevelser og historiefortælling

Ole Andersen er ansat til at stå i spidsen for en ny vækststrategi, som Danhostel lancerer ved årsskiftet. Kæden har en ambition om at sætte sig markant på overnatningsmarkedet for gæster, der prioriterer aktiviteter og oplevelser.

”Målet er at få skabt vækst og øge indtjeningen hos medlemmerne, hvilket skal ske gennem en styrkelse af kundeoplevelsen, brandet og historiefortællingen,” siger Ole Andersen.

Desuden skal salgs- og markedsføringsaktiviteterne forstærkes, ligesom Danhostel vil ”styrke sit samarbejde med oplevelseserhvervet og tage aktiv del i at skabe vækst i dansk turisme.”