søg i nyhedsarkivet


Crowne Plaza er Danmarks bedste hotelarbejdsplads


21-11-2014

Det blev til en 27. plads i kategorien mellemstore arbejdspladser.

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers fik forleden, den højeste placering af alle deltagende hoteller på Great Place to Work®s liste over Danmarks bedste arbejdspladser, da årets liste blev offentliggjort ved en ceremoni i hjertet af København.

Den gode arbejdsplads var i centrum, da Great Place to Work® forleden offentliggjorde listen med Danmarks bedste arbejdspladser til en prisoverrækkelse i Cirkusbygningen i København.

Crowne Plaza Copenhagen Towers fik en 27. plads i kategorien mellemstore arbejdspladser, hvilket er den bedste placering for et hotel på årets samlede liste. Derudover var hotellet også nomineret i en specialpris-kategori for arbejdspladser, der er særligt innovative inden for social ansvarlighed, som blev vundet af møbelfirmaet Howe.

I alt var 125 arbejdspladser med i opløbet, og der blev uddelt priser i kategorierne store, mellemstore og mindre arbejdspladser, bedste offentlige arbejdsplads, bedste IT-arbejdsplads samt specialpriser til arbejdspladser med særlig innovation inden kommunikation, livsbalance og social ansvarlighed.

Tillykke fra os

Læs mere om Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers