søg i nyhedsarkivet


Copenhagen Food Fair 2015


16-01-2015

Det centrale tema er ’det gode værtskab’, når Copenhagen Food Fair d. 22.-24. februar byder indenfor til Danmarks madkulturmesse i København.

Med visionen om at genopfinde den velkendte fødevaremesse fortsætter Copenhagen Food Fair den konceptudvikling, som messen startede i 2013. Messen har udviklet sig på flere fronter her i 2015 og præsenterer lidt mere af det hele, hvis man spørger folkene bag.

”Copenhagen Food Fair 2015 handler om værtskab og det uendelige potentiale, der ligger i at skifte fokus fra den traditionelle serviceydelse til at tage ansvar for kundens, gæstens, kollegaens og partnerens oplevelse. Vi tror på, at evnen til at yde godt værtskab er med til at skabe merværdi, udvikling og succes. Vi glæder os derfor til at præsentere vore udstillere og besøgende for en messe, hvor de udover salg, branding og kundepleje får et messekoncept, der giver mulighed for at netværke, personalepleje, fagligt inspirere og kompetenceudvikle medarbejdere samt produktudvikle i fantastiske omgivelser”, fortæller Malina Lebrecht Hye, der er arrangementschef for Copenhagen Food Fair.

Et stort værtskorps på 100 værter og værtinder vil derfor stå parat til at byde velkommen til en madoplevelse og en service udover det sædvanlige på Copenhagen Food Fair. Værtskorpset har været igennem et skræddersyet træningsprogram for at skærpe dem på værtsrollen via projektet NICE, New Innovative Customer Experience, som bl.a. HORESTA står bag.

Copenhagen Food Fair afholdes i Bella Center d. 22.-24. februar 2015.

Læs mere om Copenhagen Food Fair