søg i nyhedsarkivet


Copenhagen Cooking for 10. gang


15-08-2014

Sommerudgaven af madfestivalen Copenhagen Cooking byder på over 100 madevents.

Om en uge går det løs. Fra VM i risotto til middag i danske topkokkes private gemakker og masser af andre madevents. Sommerudgaven af Københavns madfestival Copenhagen Cooking løber af stablen for tiende gang fra 22.-31. august.

I ti dage vil Københavns restauranter, gader og stræder – og også mere usædvanlige spots i byen – være spækket med gastronomiske begivenheder. Der er madoplevelser for enhver smag i flere end 100 madevents.

Fra gourmetoplevelser til noget for børn

”Copenhagen Cooking er for alle, der elsker mad uanset alder og gastronomisk viden. Vi byder på en god blanding af events inden for forskellige kategorier. Vi har workshops, hvor du kan tilegne dig ny viden inden for kogekunst, gourmetoplevelser på højeste niveau og events for børn,” siger Julie Hildebrandt Hæsum, programansvarlig for Copenhagen Cooking.

Copenhagen Cooking arrangeres af Foreningen Copenhagen Cooking og en række af byens gastronomiske aktører. Festivalen har eksisteret siden 2005 i sommerudgaven og siden 2011 også i en vinterudgave.

Se programmet for Copenhagen Cooking her