søg i nyhedsarkivet


Comwell lancerer nyt mødekoncept


27-06-2014

Comwell sætter fokus på aktiv læring og omdanner Comwell Klarskovgaard til en campus med faciliteter, der understøtter konceptet.

Fokus skal væk fra borde, stole, power points og frokostbuffet, når erhvervslivet holder møder. I stedet skal der tænkes aktiv læring og fleksible mødeaktiviteter.

Det er tanken bag Comwells nye mødekoncept, som forankres på Comwell Klarskovgaard på Vestsjælland.

”Branchen har i mere end 10 år forsøgt at skabe det optimale møderum. Nu vender vi tingene på hovedet, så det traditionelle fokus på rammerne træder i baggrunden til fordel for et fokus på indholdet for mødet,” siger hotelchef Annette Brostrup fra Comwell Campus Klarskovgaard, som hotellet nu hedder.

Millioninvestering i faciliteter

Comwell har foretaget en millioninvestering i redskaber og faciliteter, som understøtter konceptet. Hele hotellet er således indrettet ud fra tankegangen om, at mennesker er forskellige og derfor bedst lærer forskelligt.

Comwell Campus Klarskovgaard arbejder med fem fokusområder – samarbejde, adrenalinsus, fordybelse, puls og innovation, som understøttes af aktiviteter, der f.eks. kræver mod, koncentration og fordybelse eller kreativitet.

To fast tilknyttede professionelle mødekonsulenter tilrettelægger programmet i samarbejde med mødearrangøren, så indholdet for mødet bliver omdrejningspunktet for aktiviteter, der understøtter mødets mål og formål.

Klarskovgaard er det første hotel, der omdannes til campus, men alle Comwell-hotellerne er i gang med at implementere tilsvarende principper under koncepterne Motiverende Møder og Meeting Design.