søg i nyhedsarkivet


Claus Meyer rykker til New York


27-06-2014

Den berømte Grand Central Station danner rammen om Claus Meyers næste restaurant. Han flytter selv til New York med familien.

Så er det officielt. Den kendte kok og iværksætter Claus Meyer etablerer en ny 1.200 kvadratmeter stor restaurant og food court i Vanderbilt Hall på Grand Central Station i New York.

”Vi skal åbne i begyndelsen af 2016. Jeg flytter selv til New York med Christina, vores tre piger og hundene næste sommer, og vi forventer at bo i New York i halvandet år,” skriver Claus Meyer på sin Facebook-side.

20-25 medarbejdere med til New York

Han forventer at tage ”en håndfuld gode medarbejdere med til USA”, ligesom der skal rekrutteres nye folk, så der alt i alt bliver 20-25 medarbejdere fra Danmark, som skal til USA for at løse opgaven.

Claus Meyers hustru Christina Meyer Bengtsson, der er uddannet grafisk designer, får sammen med designer Ulrik Nordentoft ansvar for at opbygge køkkener, restauranter, skiltning mv. i de nye New York-faciliteter.

Udgangspunkt i nyt nordisk køkken

Satsningen i New York skal tage udgangspunkt i den nye nordiske køkkenfilosofi, som Claus Meyer har stået i spidsen for, ligesom man vil arbejde med nogle af de formater, der kendes fra Meyers madimperium herhjemme – deli, bar, bager, smørrebrød osv.

En af nøgleopgaverne bliver at finde en balance mellem hvilke varer, der skal hentes fra Danmark, og hvad der skal opstå ud af de nye relationer i USA, understreger Claus Meyer.