søg i nyhedsarkivet


To hoteller - én direktør


05-09-2014

Bella Center samler ansvaret for koncernens to hoteller hos Anders Duelund og gør klar til at udvide hoteldelen. Samtidig stopper direktøren for Crowne Plaza.

Den hidtidige direktør for Bella Sky Comwell, Anders Duelund, bliver nu udnævnt til koncernhoteldirektør og får dermed ansvar for driften af begge hoteller i Bella Center-koncernen.

Bella Sky Comwell og Crowne Plaza Copenhagen vil dermed ikke længere have hver sin direktør. Den hidtidige hoteldirektør på Crowne Plaza, Lotte Borgbjerg Unnerholm, er derfor blevet opsagt efter syv måneder i spidsen for hotellet.

Én samlet hotelforretning skaber synergi

Udnævnelsen af den nye koncernhoteldirektør giver Bella Center mulighed for at høste synergieffekter og optimere den samlede hoteldrift – bl.a. er salgs- og revenueindsatsen nu samlet.

Anders Duelund har mere end 25 års erfaring fra hotelbranchen og har været en del af Bella Sky Comwell siden 2009, hvor hotellet stadig var under opbygning.

”Anders har skabt gode resultater med Bella Sky Comwell og er den rette mand til strategisk at positionere vores hoteller og skabe endnu bedre rammer for at trække flere gæster til,‘’ siger Allan. L. Agerholm, CEO for Bella Center.

”Samtidig sikrer denne organisationsændring, at vi er klar til at udvide vores hotelforretning, når den eller de rigtige muligheder opstår,” siger koncernchefen.

Driftschefer i stedet for hoteldirektører

Den daglige drift af hotellerne bliver fremover lagt i hænderne på to nye driftschefer – eller Operations Managers. På Bella Sky Comwell er det Bo Hjorth Paarup, som har været ansat på hotellet siden åbningen tilbage i 2011.

På Crowne Plaza Copenhagen Towers er det Pia Jakobsen, som pr. 1.september er ansat som Operations Director. Hun kommer fra Scandic og har bl.a. været direktør for Scandic Palace Hotel.