søg i nyhedsarkivet


Person profil: Alle har ret til god sushi


25-11-2013

Iværksætteren Louise Ertman Baunsgaard etablerede for 10 år siden Letz Sushi, som siden er vokset til syv velkørende restauranter. Nu har hun slået sig sammen med kæden Dondonsushi, der ejes af Jysk-koncernen.

Hvad er dine forventninger til partnerskabet med Dondonsushi?

”Vi skal give flere danskere mulighed for at spise kvalitetssushi – det er vores mission med Letz Sushi. Alle danskere bør have adgang til sushi af høj kvalitet.”

Hvordan kan Letz Sushi gøre Dondonsushi, der kører med underskud, til en god forretning?

”Vi har altid fokuseret på høj kvalitet og arbejder altid på at optimere vores koncept.”

Hvor mange restauranter har I om fem år?

”Flere end i dag. Med Jysk Holdings erfaring med kædedrift, er jeg overbevist om, at vi sammen – inden for en overskuelig fremtid – kan tilbyde vores koncept i flere større danske byer.”

Sushi-bølgen har efterhånden rullet i mange år. Hvorfor er danskerne så vilde med sushi?

”Det er en delikat og sund spise. Børn kan lide det, fordi smagsoplevelsen kan være meget ren med kun få ingredienser, og voksne kan lide det, fordi vi hos Letz Sushi kombinerer alverdens spændende smagsoplevelser.”

Hvad er de største udfordringer ved at drive sushi-restauranter i Danmark?

”De samme udfordringer, som alle andre restauranter. Konkurrencen er stor og der skal mange kunder igennem hver dag for at drive en god for forretning.”

Hvilke internationale trends ser du inden for sushi i disse år?

”Inden for sushi er vi faktisk allerede meget langt fremme i Danmark. Det er længe siden, jeg er blevet inspireret i udlandet.”