søg i nyhedsarkivet


Aalborg-hotel under forvandling


12-08-2014

Comwell-koncernen er i fuld gang med en gennemgribende renovering af Hotel Hvide Hus i Aalborg. De første 100 nye værelser er klar.

Hotel Hvide Hus i Aalborg var i mange år kendt som et af Jyllands bedste hoteller, men har de seneste år mistet noget af glansen og trængt stærkt til fornyelse.

Nu er hotellet imidlertid under stærk forvandling. Comwell-koncernen overtog hotellet ved årsskiftet og er i øjeblikket i gang med en totalrenovering, der skal bringe hotellet tilbage til fordums storhed – i et nyt og moderne design.

Nyt design gennem hele hotellet

Renovering omfatter hele hotellet og foregår etapevis tre etager ad gangen, så hotellet er åbent i ombygningsperioden. Alle 198 værelser får nyt design og nye møbler, og det samme gælder hotellets reception og foyer, mødelokaler, restauranter, barer og lounger, som fuldstændig redesignes.

”De første 100 værelser er blevet renoveret, og nu går vi i gang med de næste 50. Samtidig er vores nye morgenmadsrestaurant og a la carte restauranten også klar til åbning, og nu følger stueetagen med lobby, reception og konferencelokaler,” fortæller hoteldirektør Mette Bonderup til Horeca-news.

Hun forventer, at hele renoveringen og ombygningen vil være færdig senest 1. november.

Flere møder og konferencer til Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg skal som de øvrige hoteller i kæden i høj grad satse på møde- og konferencer, og til det formål får man næppe en bedre placering end lige ved siden af Aalborg Kongres & Kultur Center.

”Vi har en stor ekspertise inden for møder og konferencer og forventer, at vi kan være med til at trække endnu mere forretning til Aalborg. Vi mærker allerede stor interesse fra kundernes side,” siger Mette Bonderup.