søg i nyhedsarkivet


Nye medarbejdere hos Comwell


20-06-2014

Comwell har ansat fire nye medarbejdere og to medarbejdere har fået nye udfordringer internt.

Mie Scheibel (foto) – Meetingdesigner, Comwell Kellers Park

Pr. 1. maj 2014 er Mie Scheibel ansat som meetingdesigner på Comwell Kellers Park. Mie kommer fra en stilling som receptionist på Vejle Fjord og tidligere på First Hotel Kolding.

Louise Thuehøj Hansen – Meetingdesigner, Comwell Aarhus

Pr. 1. juni 2014 er Louise Thuehøj Hansen ansat som meetingdesigner på Comwell Aarhus, som åbner 1. juli 2014. Louise har siden 2005 arbejdet på Comwell Kolding, først som deltidsansat i receptionen og senere i et barselsvikariat som meetingdesigner.

Anja Vang Nielsen – Meetingdesigner, Comwell Aarhus

Pr. 1. august 2014 er Anja Vang Nielsen ansat som meetingdesigner på Comwell Aarhus. Anja har en bred erfaring fra Montra Odder Parkhotel, hvor hun har været ansat siden 2006, bl.a. som receptionschef.

Gitte Hvidtfeldt – Spachef, Comwell Korsør

Pr. 1. maj 2014 er Gitte Hvidtfeldt udnævnt som spachef for Comwell Korsør. Gitte vil fremover have det overordnede ansvar for spaen på både Borupgaard og Korsør. Gitte har været Spachef på Comwell Borupgaard de sidste fire år.

Nikolaj Hedal – Receptionschef, Comwell Hvide Hus Aalborg

Pr. 1. maj 2014 er Nikolaj Hedal ansat som receptionschef på Comwell Hvide Hus Aalborg. Nikolaj har tidligere arbejdet hos bl.a. Scandic the Reef, Zleep Hotel Airport CHP og Copenhagen Go Hotel.

Helle Ørbech Andersen – Direktionssekretær og HR-administrator, Comwell

Pr. 15. juni 2014 er Helle Ørbech Andersen ansat som direktionssekretær og HR-administrator hos Comwell a-s. Helle har de sidste 1½ år arbejdet som konsulent hos Berning & Leonhardt, og har inden da været hotelchef på Comwell Borupgaard i lidt over fire år. Før dette har Helle også arbejdet på Comwell Sorø og Comwell Rebild Bakker.