søg i nyhedsarkivet


2 x 25 år i Comwell


29-08-2014

Både salgs- og marketingdirektøren og finansdirektøren kan fejre 25 års jubilæum i Comwell.

To af topcheferne i Comwell kan netop nu fejre 25 års jubilæum i koncernen.

Salgs- og marketingdirektør Henrik Hjorth, 50, blev en del af Comwell i 1988 (dengang Scanticon), hvor han blev ansat som konferencechef på Hotel Comwell Borupgaard.

Efter et kortere ophold i USA vendte han tilbage til Comwell i 1992, denne gang også som salgschef for organisationen, der dengang omfattede blot tre hoteller.

Henrik Hjorth var salgschef for Comwell frem til 1997, hvor han takkede ja til stillingen som direktør for Hotel Comwell Borupgaard. Denne stilling beklædte han frem til 2003, hvor han blev udnævnt til salgs- og marketingdirektør.

Henrik Hjorth har været formand for den danske afdeling af Meeting Professionals International (MPI) og var i perioden 2003-2007 bestyrelsesmedlem i Danske Konferencecentre.

Han sidder i dag i bestyrelsen for adskillige Comwell-hoteller og er en del af direktionen og koncernledelsen i Comwell.

Finansdirektør Peter Schelde (foto), 47, blev i 1989 ansat i regnskabsafdelingen hos Scanticon, hvor han også arbejdede med salg og marketing, og avancerede gennem årene først til regnskabschef, siden til økonomichef og endelig til finansdirektør.

Peter Scheldes ansvarsområder i koncernen har altid centreret sig om økonomi. I perioden 2003-2007 var han driftsansvarlig og i perioden 2000-2007 også indkøbsansvarlig.

Peter Schelde er bestyrelsesformand for ni driftsselskaber i Comwell og bestyrelsesmedlem i tre. Han er medlem af direktionen i Comwell med stabsfunktionsansvar for økonomi, finans og it. Derudover er han en del af koncernledelsen.